Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kávézók

Agóra Bisztró

Szolnok kulturális közösségi életének meghatározó helyszíne az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, mely többek között koncertek, előadások, rendezvények kiváló helyszíne. Európai színvonalú kiállítótér, megtekintése akár több órát is igénybe vehet.

A kínálkozó programok közepette bizony jó megpihenni egy kicsit, így ha ellátogat az Agórába, várja Önt a földszinten működő bisztró, ahol minőségi kávék, limonádék, illetve ízletes ételek közül választhat.

5000 Szolnok, Hild János tér 1.

Arabica Kávézó

Nyitott könyvespolc, kézműves és helyi termékek, rengeteg kávé, tea és személyesség. Többek között ezek jellemzik Szolnok egyik legrégebben működő, s egyben legkisebb kávézóját, mely már sok-sok éve várja vendégeit.

Amennyiben egy csendes helyre, egy kis különlegességre vágyik, netán régi fényképezőgépeket nézegetne, könyvet olvasna kávézás közben, mezőtúri sós perecet vagy akár homoktövis italokat, csokoládékat kóstolna, időzzön el Ön is a város egyik ékszerdobozában, az Arabica Kávézóban.

5000 Szolnok, Ady Endre út 28.

Black Cat Cafe

A Kávékorzó Magazin 2017-ben a legkedveltebb kávézónak ismerte el a szolnoki helyet, mely a város szívében, frekventált helyen található, barátságos környezetben. Az újhullámos hangulatot a pult mellett található megvásárolható kávék, kávédesszertek, alternatív kávékészítési eszközök és teával teli polc tovább fokoznak. Többek közt bőséges választék, tökéletes kávés italok, cukor-, laktóz, és gluténmentes, paleo- és vegán süteménykülönlegességek, okleveles baristák, kedves kiszolgálás az, amit e remek kávézó kínál a vendégeinek.

5000 Szolnok, Szapáry út 15.

Cafe Frei Szolnok

A Cafe Frei kávéházaiban a vendégek termékeiken keresztül „megkóstolhatják” a világot, hiszen mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény–kávé ritkaságokból készülnek az italok.

A kávézókban különböző receptek alapján több, mint 70 kávéféleséget kínálnak a vendégek részére, s az összes jelentős „kávé–konyha” (olasz, francia, japán, arab, amerikai, latin) megtalálható náluk.

5000 Szolnok, Hild János tér 1.

www.cafefrei.com

Korzó Kávéház

A megyeszékhely főterén, a Kossuth téren, a Verseghy Ferenc Könyvtár szomszédságában szellős, a jó idő beköszöntével napernyőkkel és fákkal övezett kényelmes terasszal, hangulatos egyedi belső térrel, minőségi és ritka kávékülönlegességekkel és sörökkel várnak mindenkit.

5000 Szolnok, Kossuth tér 2.

New York café & bistro

A New York cafe & bistro Szolnok belvárosában, a Kossuth téren helyezkedik el.

Étlapjukon az amerikai konyha legkedveltebb gyorsételei találhatóak, itallapjuk kínálatukból kedvükre válogathatnak az üdítők, borok, kávék, sörök sokaságából.

5000 Szolnok, Kossuth tér 3.

www.newyorkbistro.com

TISZApART Café

A megyeszékhely art mozija, a TISZApART Mozi az európai és magyar filmek-, valamint a gazdag irodalmi, képzőművészeti és zenei programkínálat mellett kávézóval is várja a klasszikus- és művészfilm kedvelő közönséget.

Ha megszomjaznának mozi előtt vagy a film megtekintése után, akár a hangulatos kerthelyiségben is elfogyaszthatnak náluk egy ízletes kávét, de számos frissítő is szerepel az itallapon.

5000 Szolnok, Templom út 4.

www.tiszamozi.hu

Wanted Cafe & Bar

Szolnok szívében egy igazi western stílusú kávézó és bár vár minden kedves vendéget a napszakhoz igazodó kínálattal: napközben eredeti olasz kávéval, friss péksüteményekkel, szendvicsekkel, gyümölcsös turmixokkal, esténként pedig kellemes borokkal, változatos koktélokkal, illetve kézműves sajt- és sonkaválogatásokkal.

Számukra a vendégek elégedettsége a legfontosabb, ezért a lehető legmagasabb minőséget kínálják, elérhető áron.

Kulcsfontosságú szerepet tulajdonítanak a környezetvédelemnek, így természetes alapanyagokkal, környezetvédő megoldásokkal dolgoznak.

5000 Szolnok, Szapáry út 16.

További kávézók

 • Agóra Bisztró – Hild János tér 1.
 • Arabica Kávézó – Ady Endre út 28.
 • Black Cat Cafe – Szapáry út 15.
 • Cafe Frei Szolnok – Hild János tér 1.
 • Centrum Kávézó – Kossuth tér 5.
 • Heaven Bistro étterem és kávézó – Ady Endre út 15.
 • Korzó Kávéház – Kossuth tér 2.
 • New York café & bistro – Kossuth tér 3.
 • Rosso Kávézó – Ady Endre út 28/A.
 • TISZApART Café – Templom út 4.
 • Wanted Cafe & Bar – Szapáry út 16.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app