Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szerve adata

2012-02-27
Felettes, felügyeleti, törvényességi ellenőrzést gyakorló szerv
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szerve adatai:

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal
Cím: Szolnok, Kossuth Lajos út 2. sz.
Telefon: (56)505-900
Telefax: (56)505-909
e-mail cím: titkarsag@jnszmk.hu
Honlap-cím: www.jnszmkh.hu
 
VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Közel 40 milliárd forintból gazdálkodhat idén Szolnok

2020-02-27

Elfogadták Szolnok idei költségvetését a februári közgyűlésen, a város mintegy 38 milliárd forintból gazdálkodhat ebben az évben. Döntöttek a képviselők a SzolnOK-e – Városkártya rendszer fejlesztéséről, illetve több mint félmilliárd forint értékű víziközmű fejlesztésről és korszerűsítésről.

Szalay Ferenc polgármester tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatban

2020-02-27

Tekintettel arra, hogy a Kormányhivatal népegészségügyi szakembereinek hatáskörébe tartozik a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás és intézkedések megtétele, úgy gondolom, hogy Önkormányzatunk abban nyújthat segítséget, hogy minél több információ jusson el Önökhöz a fertőzés megelőzése érdekében.

Szolnok város is bemutatkozik a 43. Budapesti Utazás Kiállításon

2020-02-27

Magyarország piacvezető turisztikai vására 2020. február 27. és március 1. között 43. alkalommal várja a szakembereket és az utazás kedvelőit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.A rendezvény középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása kerül.

Sokszáz szolnoki diák végezte el az elsősegélynyújtó tanfolyamot

2020-02-26

Szolnokon 2017-ben, az országban elsőként került be a 9. évfolyamos diákok tantervébe az elsősegélynyújtó ismeretek elsajátítása. Szerdán a Szolnoki Szakképzési Centrum 8 szolnoki tagintézményében 37 osztály 978 tanulója vette át a tanfolyam elvégzését igazoló emléklapokat,

Fejet hajtottunk a kommunizmus áldozatai előtt

2020-02-25

Bár a mai fiatalok már csak történelemkönyvekből tanulják, magyarok millióinak van emléke a kommunizmus nyílt vagy éppen fondorlatos rémtetteiről. Egy rendszerről, amely több más ország mellett hazánkat is a szabadságától megfosztott tetszhalottá dermesztette, ahol a központilag meghatározott ideológiától eltérni megbocsáthatatlan bűn volt. A kommunizmus áldozataira emlékeztünk Szolnokon.