Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Út- és járdaépítések Szolnokon

 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • 2016-06-03

  Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

  Technikai okok miatt a június 3-4-én (péntek, szombat) a Madách utca tervezett aszfaltmarási munkálatai elmaradnak, azokat június 6-án és 7-én (hétfő, kedd) végzik el a szakemberek.

  A tervek szerint június 6-án hétfőn kezdődik az Aranyi Sándor út aszfaltozása. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy teljes útzár lesz a munkálatok idején!

  A Csaba utca felújítási munkálatait június 7-én kedden fejezik be. Itt félpályás útlezárásra kell számítani.

  A tervek szerint a Kandó Kálmán tér (Tallin Mozit elkerülő útszakasz) aszfaltozási munkálataira június 8-án szerdán kerül sor teljes útlezárás mellett.

  A korábban már megkezdett Ady Endre úti járdafelújítás folytatódik, 2 újabb szakaszon kezdődnek meg a munkálatok június 6-án hétfőn.

  • Ady E. u. 1. sz. és Móra F. u, Ady E. u. kereszteződés közötti szakasz.
  • Ady E. u. 35-37 sz. és Thököly úti csomópont közötti szakasz.

  Mindkét szakasz munkaterülete mellett, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítanunk, rövid ideig a külső forgalmi sáv lehet ebben érintett 9.00 és 15.00 óra között.

  Június 1-én folytatódik a Szapáry úti járda felújítása, ezúttal az Árkád parkolótól az Óvoda utca irányába. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy június 3-án pénteken megkezdődik az OTP Bank mögötti parkoló behajtó útján a járda szintjének megemelése, a munkálatok alatt félpályás útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a parkolóba történő behajtást biztosítják a Szapáry u. irányából, a parkolóból kihajtók a Magyar utca irányába tudják elhagyni a parkolót.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megháromszorozza kapacitását a Stadler szolnoki forgóvázüzeme

  2019-09-18

  Több mint 3 milliárd forintos beruházással megháromszorozza kapacitását a Stadler szolnoki forgóvázüzeme.

  Nő a civil szervezetek támogatása

  2019-09-17

  Civil Info – NEA 2020 címmel szerveztek tájékoztatót rendezvényt Szolnokon, a városháza dísztermében a civil szervezetek számára. A fórumon hasznos információk, előadások hangzottak el egyebek mellett aktualitásokról, pályázati tapasztalatokról.

  Születésnapot ünnepel az Életjel Mentőcsoport

  2019-09-17

  Aligha van olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna az Életjel Mentőcsoportól. Ám nem csak hazánkban, külföldön is kimagasló érdemeket szereztek az elmúlt két és fél évtized alatt. A mentőcsoport kedden 25 éves jubileuma alkalmából tartott nyílt napot Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

  Átadták a megyei Prima-díjakat

  2019-09-17

  Az idei már a 15. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak. A Szolnoki Szigligeti Színház felújítása miatt ezúttal az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ adott otthont a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Prima-díj átadó ünnepségének.

  Félúton a piac befedése a Széchenyi lakótelepen

  2019-09-13

  Nagyon várták már a Széchenyi lakótelepen élők, hogy befedjék a piacot, hiszen így árusítani és vásárolni is komfortosabb környezetben tudnak az árusok, illetve a vásárlók. A munkálatok jó ütemben haladnak, s várhatóan szeptember végén befejeződnek – mondta el pénteken a helyszínen Szalay Ferenc polgármester.