Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Út- és járdaépítések Szolnokon

 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • 2016-06-03

  Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

  Technikai okok miatt a június 3-4-én (péntek, szombat) a Madách utca tervezett aszfaltmarási munkálatai elmaradnak, azokat június 6-án és 7-én (hétfő, kedd) végzik el a szakemberek.

  A tervek szerint június 6-án hétfőn kezdődik az Aranyi Sándor út aszfaltozása. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy teljes útzár lesz a munkálatok idején!

  A Csaba utca felújítási munkálatait június 7-én kedden fejezik be. Itt félpályás útlezárásra kell számítani.

  A tervek szerint a Kandó Kálmán tér (Tallin Mozit elkerülő útszakasz) aszfaltozási munkálataira június 8-án szerdán kerül sor teljes útlezárás mellett.

  A korábban már megkezdett Ady Endre úti járdafelújítás folytatódik, 2 újabb szakaszon kezdődnek meg a munkálatok június 6-án hétfőn.

  • Ady E. u. 1. sz. és Móra F. u, Ady E. u. kereszteződés közötti szakasz.
  • Ady E. u. 35-37 sz. és Thököly úti csomópont közötti szakasz.

  Mindkét szakasz munkaterülete mellett, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítanunk, rövid ideig a külső forgalmi sáv lehet ebben érintett 9.00 és 15.00 óra között.

  Június 1-én folytatódik a Szapáry úti járda felújítása, ezúttal az Árkád parkolótól az Óvoda utca irányába. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy június 3-án pénteken megkezdődik az OTP Bank mögötti parkoló behajtó útján a járda szintjének megemelése, a munkálatok alatt félpályás útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a parkolóba történő behajtást biztosítják a Szapáry u. irányából, a parkolóból kihajtók a Magyar utca irányába tudják elhagyni a parkolót.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.

  Nemzetközi versenyekre is alkalmas a felújított horgász versenypálya

  2020-07-02

  Szolnok a horgászvizek városa, a Tisza, a Zagyva, a tiszaligeti Csónakázó-tó, a holtágak és horgásztavak megannyi lehetőséget biztosítanak e szép sport vagy éppen hobbi gyakorlására. Az Alcsiszigeti Holt-Tisza horgász versenypályájának fejlesztésével a sportturizmus kapott újabb lendületet a városban.

  Életműdíjat kapott dr. Dósa Béla csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos

  2020-06-29

  Semmelweis nap alkalmából immár hagyományosnak számító ünnepséget tartottak a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézetben, ahol díjak, elismerések átadására is sor került. A rendezvényt dr. Bene Ildikó mb. főigazgató nyitotta meg.

  Kezdődik a szúnyogszezon, ezt érdemes tudni

  2020-06-29

  Szolnok önkormányzata a térségben történő szúnyoggyérítést Szolnok és 15 környező település összefogásában végezteti 6271 hektár területen. A megyeszékhelyen 3800 hektár a kezelendő terület. Kormányzati döntés eredményeként az Országos Katasztrófavédelem által koordinált szúnyoggyérítés is folytatódik.