Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Út- és járdaépítések Szolnokon

 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • 2016-06-03

  Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

  Technikai okok miatt a június 3-4-én (péntek, szombat) a Madách utca tervezett aszfaltmarási munkálatai elmaradnak, azokat június 6-án és 7-én (hétfő, kedd) végzik el a szakemberek.

  A tervek szerint június 6-án hétfőn kezdődik az Aranyi Sándor út aszfaltozása. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy teljes útzár lesz a munkálatok idején!

  A Csaba utca felújítási munkálatait június 7-én kedden fejezik be. Itt félpályás útlezárásra kell számítani.

  A tervek szerint a Kandó Kálmán tér (Tallin Mozit elkerülő útszakasz) aszfaltozási munkálataira június 8-án szerdán kerül sor teljes útlezárás mellett.

  A korábban már megkezdett Ady Endre úti járdafelújítás folytatódik, 2 újabb szakaszon kezdődnek meg a munkálatok június 6-án hétfőn.

  • Ady E. u. 1. sz. és Móra F. u, Ady E. u. kereszteződés közötti szakasz.
  • Ady E. u. 35-37 sz. és Thököly úti csomópont közötti szakasz.

  Mindkét szakasz munkaterülete mellett, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítanunk, rövid ideig a külső forgalmi sáv lehet ebben érintett 9.00 és 15.00 óra között.

  Június 1-én folytatódik a Szapáry úti járda felújítása, ezúttal az Árkád parkolótól az Óvoda utca irányába. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy június 3-án pénteken megkezdődik az OTP Bank mögötti parkoló behajtó útján a járda szintjének megemelése, a munkálatok alatt félpályás útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a parkolóba történő behajtást biztosítják a Szapáry u. irányából, a parkolóból kihajtók a Magyar utca irányába tudják elhagyni a parkolót.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

  2019-11-11

  Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál.

  Ingyenes lisztérzékenységi szűrés Szolnok óvodáiban

  2019-11-07

  A héten többszáz szolnoki óvodás tartotta izgatottan az ujját a lisztérzékenységi vizsgálatot végző szakembernek. A másodpercnyi kellemetlenség azonban fényt deríthet egy sok problémát okozó autoimmun betegségre, amely megfelelő életmóddal jó karbantartható, kezelhető.

  A sorban állás a múlté, intézze ügyeit mostantól online!

  2019-11-07

  Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

  Új napközi otthon várja a szolnoki időseket

  2019-11-06

  Szolnokon is sok idős ember igényli a nappali ellátást, számukra kínálnak jó lehetőséget a nappali gondozási központok, ahol szakemberek támogató jelenléte mellett változatos programokkal igyekeznek színesíteni napjaikat, míg a közösséghez tartozás az elmagányosodás ellenszere lehet. A Jósika úton egy új gondozási központot alakít ki Szolnok önkormányzata.

  Mécsesgyújtással emlékeztünk a forradalom mártírjaira

  2019-11-04

  Mécsesgyújtással emlékeztünk hétfőn délután az  1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, valamint a szovjet csapatok bevonulásának 63. évfordulójára az Ötvenhatosok Emlékparkjában.