Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása

 • Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása
 • Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása
 • 2019-07-26

  A 4. számú Budapest - Debrecen - Záhony elsőrendű főút Szolnok elkerülő szakaszának burkolat-és hídfelújítási munkálatai július 29. és augusztus 4. között az alábbiak szerint folytatódnak.

  A jövő héten az Alcsi Holt-Tisza-híd felújítási munkálatai az utolsó fázisba érkeznek, valamint megkezdődik a tengelysúly mérő kapuzat és a tervezési szakasz vége közötti főúti szakasz burkolatának felújítása (aszfalt kopóréteg építés).

  Július 29-31. között (hétfő-szerda) a Holt-Tisza-hídon a hídfelújításhoz kapcsolódó munkálatok miatt továbbra is félpályás lezárásra kell számítania a közlekedőknek. A nappali időszakban jelzőőrök, az éjszakai időszakban forgalomirányító fényjelző készülékek fogják irányítani a forgalmat.

  Augusztus 1-2. között (csütörtök-péntek) a tengelysúly mérő kapuzat és a tervezési szakasz vége közötti mintegy 650 méter hosszúságú szakaszon félpályás lezárás mellett megkezdődik az aszfaltburkolat marása. A burkolatmarás érinti a 4-442. számú főutak különszintű csomópontjának (Kertész úti csomópont) területét is a mellékelt helyszínrajzok szerint. A váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök fogják irányítani.

  Augusztus 3-4. között (szombat-vasárnap) a lemart szakaszon félpályás lezárás mellett az aszfaltburkolat építésére kerül sor. A váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök fogják irányítani. Az aszfaltozási munkák során a Kertész úti csomópont fel-és lehajtó csomóponti ágai lezárásra kerülnek az 1. és a 2. helyszínrajzoknak megfelelően. A csomóponti ágak forgalma az egyéb városi bevezető szakaszokra kerül átterelésre. Augusztus 3-án (szombat) a Budapest - Debrecen forgalmi sáv (szelvényezés szerinti jobb oldal) kerül lezárásra, valamint a Kertész úti különszintű csomópont felhajtó ága (1. helyszínrajz). A városközpont, illetve Szandaszőlős városrész irányából „Debrecen” úti cél a Kertész úti körforgalmú csomópont és az önkormányzati kezelésű Debreceni úton keresztül lesz megközelíthető. Augusztus 4-én (vasárnap) a Debrecen - Budapest forgalmi sáv (szelvényezés szerinti bal oldal) kerül lezárásra, valamint a Kertész úti különszintű csomópont lehajtó ága (2. helyszínrajz). Debrecen irányából a „városközpont” és „Martfű” úti célok a Debreceni úton keresztül lesznek megközelíthetőek.

  Tekintettel a 4. számú főút nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelésére, valamint a város járműforgalmának várható nagyságára, a burkolatmarási munkálatok és a forgalomterelés időtartama alatt a főúton, valamint a Kertész úti csomópontok környezetében és a Debreceni úti szakaszon torlódásokra kell számítani. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét. A főbb döntési pontokban terelőtáblák fogják jelezni a megváltozott forgalmi rendet.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szolnok kiemelkedő sportolóit köszöntötték

  2020-01-15

  Kiváló eredményeket hozott a tavalyi esztendő a szolnoki sportéletben, számos nagyszerű teljesítmény született. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat, felkészítőiket és egyesületeket ezúttal is köszöntötték a városházán, az Országos Diákolimpiai és Magyar Bajnoki Díjátadó Ünnepségen.

  A doni katasztrófa áldozataira emlékeztünk Szolnokon

  2020-01-13

  A hetvenhét esztendővel ezelőtti, több mint százezer magyar katona életét követelő doni katasztrófára emlékeztünk hétfőn Szolnokon, a Tiszai hajósok terén. A világháborút követő emlékezetpolitika miatt évtizedekig még csak beszélni sem volt szabad nemzetünk egyik legnagyobb XX. századi tragédiájáról.

  Hanzély Pál hőstettére emlékezett a város

  2020-01-08

  Az emberi önfeláldozás minden korban kivívja a társadalom elismerését. Így történt ez Szolnokon is 93 esztendővel ezelőtt, amikor Hanzély Pál főhadnagy életét áldozta mások megmentéséért. A nemes cselekedet előtt az esemény évfordulóján a hagyományokat követve ismét megemlékezéssel tisztelgett a város.

  Megállították a Merengő Krisztus szobor talapzatának süllyedését

  2020-01-07

  Gerendákkal támasztották meg a Merengő Krisztus című szobor felépítményét a belvárosi nagytemplommal szemben. Minderre azért volt szükség, mert egy közelmúltban történt beavatkozás miatt megsüllyedt a kompozíció.

  Egymilliós támogatást szavazott meg a közgyűlés Ádám Atinak

  2019-12-19

  Hosszú évek óta nincs hiány a költségvetésünkben, annyit költünk, amennyit megtermelünk – mondta el Szalay Ferenc polgármester a város közgyűlésének decemberi ülésén, a 2020. évi költségvetési koncepció tárgyalásánál.