Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bepillantás a város bölcsődéinek életébe

 • Bepillantás a város bölcsődéinek életébe
 • Bepillantás a város bölcsődéinek életébe
 • 2021-02-15
  A város bölcsődéit keresi fel a következő napokban Györfi Mihály humán területért felelős alpolgármester.
   
  Kedden a Városmajor úti Csillagfürt bölcsi vezetője tájékoztatta őt az intézmény munkájáról, a megbeszélésen Péntek Ágnes, az EBIG (Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság) vezetője is részt vett. Szó esett a bölcsődéket érintő tervezett fejlesztésekről, valamint arról is, hogy Szolnokon folyamatos a kisgyermek nevelők utánpótlása, mely egyrészt felnőttképzésben történik, másrészt sokan érkeznek a felsőoktatásból is.
   
  Szerdán három újabb bölcsődét keresett fel Györfi Mihály alpolgármester, ezúttal a Kolozsvári úti Hársfavirág, a Móra úti Tavirózsa és a Vércse úti intézmények mindennapjaiba nyert bepillantást.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megoldást találtak a látogatásra a Vízpart körúti idősek otthonában

  2021-04-12

  Az elhúzódó pandémia jelentősen befolyásolta a szolnoki idősotthonokban élők mindennapjait is. A szeptember óta tartó látogatási tilalom, a bezártság lelkileg is próbára tette a szépkorúakat és a hozzátartozókat is, ezért igyekezett Szolnok önkormányzata olyan megoldást találni, ami úgy teszi lehetővé a szeretteikkel való találkozást, hogy közben nincs veszélyben az egészsége a bentlakóknak.

  Támogatásra pályázhatnak a turisztikai szektor egyes szereplői Szolnokon

  2021-04-12

  Az önkormányzat a 2020/21-es évekre vonatkozóan, az országban elsőként olyan támogatási rendszert vezetett be, mellyel a koronavírus-járvány által leginkább sújtott vállalkozásokat segíti: a turizmus- és idegenforgalmi bevételektől eleső szállodákat, hoteleket, panziókat, fogadókat, szállókat, vendégházakat, éttermeket, vendéglőket.

  Virágzik a japán cseresznyefasor Szolnokon

  2021-04-06

  Évről évre egyre többen keresik fel március végén, április elején a Várkonyi térre telepített cseresznyefasort, hogy gyönyörködjenek a kibomló virágokban, vagy fotókon örökítsék meg azokat. A látványosság a japán Yuzával való testvérvárosi kapcsolatunkat idézi, és a Magyar-Japán Baráti Társaság kezdeményezésére 2015-ben telepítették, de már korábban is ültettek japán cseresznyefát Szolnokon.

  Lezárult a Móra park felújításának 2. üteme

  2021-04-01

  Befejeződött a Móra park felújításának 2. üteme, mely során mintegy 3800 négyzetméternyi zöldfelületet újított meg a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. A terület automata öntözőberendezést is kapott.

  Alkotói pályázat nyugdíjasoknak

  2021-03-18

  A felhívás célja, hogy bemutassa a nyugdíjas korosztály „karantén-időszakát”, hogy ki hogyan élte meg a koronavírus okozta járvány kitörését és az ezzel kapcsolatos korlátozások bevezetését.