Kultúra és művészet

HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft. Szolnoki Helyőrségi Klub

A Szolnoki Helyőrségi Klub - népszerű nevén a HEMO - Szolnok belvárosában található, a Szigligeti Színház és a Városháza szomszédságában, a Táncsics Mihály utcában. Intézményünktől néhány méterre folyik a Tisza. A parti sétány a város egyik legszebb része, itt található a Tisza Szálló és Gyógyfürdő, a Verseghy Gimnázium, a református templom. Egy kis sétával érhető el Szolnok város új jelképe, Közép-Európa leghosszabb gyalogos hídja, a Tiszavirág gyaloghíd.

Intézményünk a városban található 5 katonai alakulat hivatásos és szerződéses állományát, azok családtagjait, nyugállományú tagjait, közalkalmazottait és a honvédelemi oktatási intézmények hallgatóit szolgálja ki.

Számos kiállítást rendezünk, ahol a Szolnokhoz kötődő, valamint a Szolnokot szerető művészek mutatják be alkotásaikat. Fontosnak érezzük, hogy a város kulturális életében folyamatosan jelen legyünk és megőrizzük méltán kivívott helyünket.
Vállaljuk tanfolyamok, konferenciák, árubemutatók, lakodalmak rendezését, műsorok, szórakoztató programok, kiállítások szervezését. Szívesen ajánljuk művészeti csoportjaink színvonalas műsorát.

A Klub számos művészeti (HEMO Break csoport, HEMO Főnix Tánccsoport, Tiszavirág Daloskör) és szabadidős, rekreációs (jóga, tai chi, kung-fu, aerobik stb.) csoportnak valamint tanfolyamoknak (társastánc, salsa tanfolyam, nyelvtanfolyamok stb.) biztosít helyszínt.
Ezért is választottuk mottóul: HEMO - A MŰVELŐDÉS OTTHONA.

www.klubszolnok.hu

 

Programnaptár
Hírlevél